Kisállat panzió

Kisállat panzió

Problémát okoz Önnek, hogy hol helyezze el és kire bízza kedvencét, amíg Ön például nyaral, üzleti úton van, hosszabb ideig külföldön tartózkodik illetve egyéb elfoglaltság miatt nem jut idő állatára?

Mi ebben is tudunk Önnek segíteni!

Állatkórházunkban már évek óta jól működik a kisállat panzió. Itt lehetőség van kutya, macska, kisrágcsáló, vadászgörény elhelyezésére. Megoldható, hogy kedvence csak pár órát vagy akár több hetet is itt töltsön. Alkalmazkodni tudunk mind a gazdi, mind az állat egyedi igényeihez. Választhat nagyobb, külső kenneleink illetve kisebb, de meleg kenneleink között. Ön kérheti kedvence speciális táppal való etetését is.

Etetésnél választhat, hogy milyen eleséget (akár speciális diétás illetve gyógytápot, konzerv vagy száraz), naponta hányszor és milyen adagban kapjon. Kérjük, hozza magával kedvence oltási könyvét, tájékoztasson minket, ha valamilyen egészségügyi problémája, különleges ellátási igénye van.

Csak 1 évesnél idősebb és veszettség-kombinált oltással rendelkező kutyákat fogadunk.

A fenti alapellátáson kívül kérhető kozmetikai szolgáltatás, állatorvosi kezelés (oltás, féreghajtás, ivartalanítás stb.) is. Ha szeretné, hogy kedvence még otthonosabban érezze magát, kérjük hozza el valamelyik játékát, etető- és itatóedényét esetleg kedvelt, megszokott fekhelyét.

Bejelentkezés telefonon, illetve személyesen is megoldható.